martes, 19 de abril de 2016

Sense xarxa



El desgavell comença a ser important. La derrota contra el València va arribar en un partit que tothom veia com el punt d’inflexió per tornar al camí del triomf. Ara no hi ha lloc a l’equivocació. Sense encara aixecar-se del quadrilàter després dels cops rebuts les últimes setmanes, el Barça va intentar ahir refer-se i ganes no li’n van faltar però quan el lluitador està tocat cal encertar amb els cops. Ahir el joc va ser diferent al vist en els últims partits contra l’Atlético i la Reial Societat però hi ha desajustos defensius impropis del Barça que fan que tornar en peu encara sigui més costós. Entre un gran Diego Alves i la gran quantitat d’ocasions clares fallades pels jugadors blaugranes varen fer del partit un intent de remuntada èpica, però només l’intent. Si anem més enllà, podem veure factors que ens poden ajudar a entendre la situació de l’equip. Luis Enrique no va fer cap canvi en tot el partit, el Barça no té repertori a la banqueta i el tècnic ho sap i així ho fa veure a tothom, al president el primer. Neymar sembla que ens l’hagin canviat, lluny d’agrair amb futbol i bones actuacions el seu viatge al Brasil de fa unes setmanes per celebrar l’aniversari de la seva germana ha tornat amb la samba al cap i no hi ha manera que sembli el jugador que era abans. Dani Alves castigat pel polèmic vídeo amb perruca pot haver dit adéu definitivament a la temporada. Així la situació a l’equip no és el que diguem una bassa d’oli.



Una lliga de només 5 partits. No sembla tant difícil a primera vista però la confiança dels jugadors està transformant els rivals que semblaven més assequibles en contrincants més durs que Rocky Balboa i si no esmolen bé les armes la cosa no acabarà bé. Una lliga es pot perdre però el que no es pot fer és regalar-la. L’equip ha de jugar junt i amb la mateixa intensitat que contra el València però cal recordar que la defensa és el que dóna sentit als gols. No val a badar perquè el pròxim assalt ja és el definitiu.

Tot seguit l’1x1 del Barça 1- València 2:

Bravo. Observador. No va tenir molta feina però dos cops, el primer excusable, i cap a dins. Ja no és el salvador d’algunes jornades abans.

S.Roberto. Tebi. Li agrada molt el calor d’anar cap a endavant però a darrera és tàcticament molt fred.

Piqué. Kaiser. Gran partit del central que va ser el corrector i l’amo de la defensa, l’únic punt fosc la claríssima ocasió que va fallar.

Mascherano. Guerriller. Va fer bé el seu paper de destructor d’atacs contraris tot i que també destrueix una mica la nostra sortida amb pilota.

Jordi Alba. Correcaminos. Sembla que sigui bo, però en aquest cas no. Corre molt però després deixa uns forats que ni el coyote amb els explosius.

Busquets. Lentot. Últimament no estem veient la millor versió del timó blaugrana i això es reflecteix clarament en el joc i els resultats.

Iniesta. Imprecís. Va fallar passades impròpies d’un jugador de la seva qualitat i a vegades va voler fer jugades massa individuals.

Rakitic. Espès. Molt poca intervenció de l’interior croat que va tenir ocasions clares i va fer xuts de canari.

Messi. Voluntari. Un Leo diferent amb més ganes i que va filtrar passades de perill i va fer el gol.

Suàrez. Desubicat. No va ser a l’àrea en els moments clau per definir i quan hi va ser va arribar tard.

Neymar. Doble. Han portat el seu doble dels anuncis a jugar i pensava que no ens n’ adonaríem. 

Gràcies Barçàtics! Recordeu que ens podeu seguir a:
Facebook: https://www.facebook.com/fcbarcatic/
Twitter: https://twitter.com/fcbarcatic 

No hay comentarios:

Publicar un comentario